Skip to content

Bezettingsmeter

Bezettingsmeter

Bezettingsmeter

Bezettingsmeter voor kantoren, scholen openbare ruimtes, maar ook voor stadcentra en evenementen. Met onze bezettingsmeters laten wij realtime zien hoeveel personen daadwerkelijk in een ruimte aanwezig zijn. U stelt het maximaal aantal bezoekers in via de online App wordt het tellen via een volledig automatisch tel systeem gestart. Ongeacht de hoeveelheid in en uitgangen worden de bezetting realtime bijgehouden.

Is het maximaal toelaatbare behaald dan wordt dit direct kenbaar gemaakt zodat actie kan worden ondernomen. Het systeem is volledig AVG-proof. Actuele druktecijfers op App, informatiedisplay, via stoplichten of op een website, precies zoals u dat wilt wordt de data weergeven. Via het dashboard kunt u de bezoekersaantallen continu monitoring.

Bezettingsmeter

Onze klanten

De klanten die ons inzetten voor het meten van leefbaarheidswaardes, zijn onder andere scholen en universiteiten, bedrijven en verhuurders van flexplekken. Maar ook overheden en kleine zelfstandige ondernemers weten de weg naar ons te vinden.

Wilt u ook weten wat de omstandigheden zijn in de ruimtes die u beschikbaar stelt voor werk of studie? Kijk dan op onze website: comfortsensor.nl