Skip to content

Viruspreventie

Viruspreventie

Voorkom virusverspreiding op uw locatie

Bedrijven, instellingen en organisaties zijn deels verantwoordelijk voor de veiligheid van hun personeel en bezoekers. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te zorgen voor de mogelijkheid dat mensen anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen houden. Wanneer een ruimte overvol raakt, wordt het bijna onmogelijk om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te garanderen. Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen. Bijvoorbeeld bezoekerstellers die signaal geven wanneer een ruimte te vol raakt, of sensoren die de aanwezige koolstofdioxide meet. Door het meten van de koolstofdioxide waardes, wordt direct duidelijk of er teveel mensen bij elkaar in één ruimte zijn. Zo wordt inzichtelijk of er moet worden ingegrepen door bijvoorbeeld te ventileren, of het aantal mensen te verminderen.

Viruspreventie

Onze klanten

De klanten die ons inzetten voor het voorkomen van virusverspreiding, zijn onder andere scholen en universiteiten, bedrijven en verhuurders van flexplekken. Maar ook overheden en kleine zelfstandige ondernemers weten de weg naar ons te vinden.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen in de strijd tegen de verspreiding van het virussen? Kijk dan op onze website: comfortsensor.nl of bestel hier direct een personenteller!