Skip to content

Leefbaarheid

Leefbaarheid

Comfort op het werk en school

Een gezond leefklimaat zorgt voor optimale prestaties. Wanneer in werk- of studieomgeving alles klopt qua luchtvochtigheid, temperatuur en zuurstofgehalte, zullen de aanwezige mensen zich beter voelen dan wanneer er bijvoorbeeld een te hoog koolstofdioxide gehalte aanwezig is. KNSystemen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sensoren die meten wat de condities zijn in ruimtes waar mensen dienen te presteren. Rapportage gebeurt meestal draadloos, via IoT (Internet of Things.) Dit heeft als voordeel dat de sensoren eenvoudig naast een bestaand ICT netwerk in gebruik worden genomen, of simpel te implementeren is in het netwerk.

Leefbaarheid

Onze klanten

De klanten die ons inzetten voor het meten van leefbaarheidswaardes, zijn onder andere scholen en universiteiten, bedrijven en verhuurders van flexplekken. Maar ook overheden en kleine zelfstandige ondernemers weten de weg naar ons te vinden.

Wilt u ook weten wat de omstandigheden zijn in de ruimtes die u beschikbaar stelt voor werk of studie? Kijk dan op onze website: comfortsensor.nl